MENU

MENU

MENU


FORRET

 

 

Due confit m/ appelsinmarinerede nødder     98,-

Stegt foie gras m/ karamelliserede æbler     125,-

Friteret frølår m/ pikant madagascar dressing     110,-

Tartar de boeuf/ tartar af okse     110,-

Ostegratineret skaldyr og bløddyr  m/ urter og hvidløg     110,-

Varm gedeost  m/ spæk og andebryst i skiver, tilsmagt hvidløg på sprød salat     98,-

 

HOVEDRET

 

Lammeryg i sennep m/ ny forårsgrønt        248,-

Fransk unghanebryst m/ hønsecreme, perleløg og champignons     248,-

Steak Maitre d’Hôtel Hereford filet med persillesmør      298,-

Tournedos Rossini af kalvemørbrad m/ Maderia sauce     298,-

Pighvar m/ beurre blanc    298,-

 

 

              DESSERT

 

Crème brûlée m/ marinerede bær     85,-

Chokoladefondant m/ vaniljeis     92,-

Æble tærte m/ hjemmelavet is     85,-

Crépes m/ Grand Marnier     110,-

Ostetallerken danske og udenlandske oste med tilbehør    98,-